Vanliga frågor

Mötesplanering

Hur bjuder jag in folk till ett möte?

För närvarande kan du skriva eller klistra in e-postadresser för dina deltagare. När du har planerat ditt första möte kan du snabbt välja dem från din adressbok.

Hur många personer kan jag bjuda in till ett möte?

För närvarande kan du bjuda in 25 deltagare. Vi kan dock justera detta när vi aktiverar betalda prenumerationer.

Kan jag organisera ett telefonsamtal eller konferenssamtal?

Ja, på platspanelen växlar du bara om jordklotet till telefonsidan. Du får se alternativ för att tillhandahålla konferensinställningar och inloggningsnummer.

Vad är skillnaden mellan Bjud in och slutföra?

Bjud in emails första inbjudningar till deltagarna att samla information om deras tillgänglighet för datum, tider och platser. Slutför planen om du vet (eller när du bestämmer) datum, tid och plats för ditt möte. För telefonsamtal, konferenssamtal och webbmöten behövs ingen plats.

Hur lägger jag till meetup till min kalender?

På meetup sida, leta efter molnikonet med nedåtpilen för att ladda ner schemat till antingen Apple Calendar, Google Kalender, Microsoft Outlook eller Yahoo! Kalender.

Kan du ändra eller ändra a meetup efter schemaläggning?

Ja, Simple Planner ger en mängd olika alternativ. Gör ändringar gör att du kan ändra ämnet, datum, tid, plats och annat. Omplanering gör att du kan avbryta och omplacera meetup för ett annat datum och tid. Avbryt kan du avbryta meetup . Och, förfrågningsändringar ger det enkelt för deltagarna att flytta tiden, fråga om en annan tid eller en av de alternativa platserna. Arrangörerna kan granska och godkänna förfrågningarna.

Kommer mina deltagare att sparas i en adressbok?

Ja, efter att du planerar din första meetup , din adressbok kommer att finnas tillgänglig för snabbare planering.

gör Simple Planner spara mina favoritplatser för att göra planeringen enklare?

Ja, efter att du planerar din första meetup , du kommer se ett favoriteralternativ med dina tidigare platser.

Mötespåminnelser

Hur gör meetup påminnelser fungerar?

Efter en meetup schemat slutfördes, vi skickar email påminnelser till arrangören och deltagarna. Du kan justera frekvensen av påminnelser som du får och väljer även att få påminnelser via SMS / SMS. Som standard skickar vi en påminnelse 24 timmar före a meetup och en annan en timme innan.

Schemalägg med mig webbsida

Vad är en schema med mig profilsida?

Sidan Schedule With Me tillåter människor att besöka en personlig webblänk och schemalägga a meetup med dig. Till exempel kan du ställa in https://simpleplanner.io / ditt namn och dela länken med personer. Därefter kan de initiera schemaläggning a meetup med dig.

Hur skapar jag en schema med mig sida?

Besök din användarprofil , uppdatera ditt användarnamn med ditt valda schema med mitt namn. Besök sedan inställningar och se till att din Schedule with Me-sida är aktiverad. Sedan börja dela den.

Hjälp och support

Hur kontaktar jag dig för frågor?

Det är lätt att kontakta oss Eller kan du Mejla oss .

konto

Varför krävs registrering?

Vi vill Verifiera din identitet innan vi börjar leverera mötesinbjudningar och påminnelser till deltagarna. Detta hjälper till att förhindra illegitmate mötesinbjudningar och skräppost.

Hur kontrollerar jag min registrering?

Den enklaste tvätten är att du kan ge oss tillstånd till autentisera dig via Google, Facebook eller LinkedIn. Detta tar bara ett steg. Alternativt kan du Ange din e-postadress och vi skickar dig en länk för att klicka för att verifiera ditt konto.