Často kladené otázky

Plánování schůzek

Jak mohu pozvat lidi na schůzku?

V současné době můžete pro účastníky psát nebo vkládat e-mailové adresy. Po naplánování první schůzky je můžete rychleji vybrat z adresáře.

Kolik lidí mohu pozvat na schůzku?

V současné době můžete pozvat 25 účastníků. Tuto možnost však můžeme upravit, když zapínáme placené odběry.

Mohu uspořádat telefonní hovor nebo konferenční hovor?

Ano, v panelu Místo stačí přepnout přepínač světla na stranu telefonu. Zobrazí se možnosti nastavení konferenčních nastavení a telefonních čísel.

Jaký je rozdíl mezi Invite a Finalize?

Pozvěte e-maily počáteční pozvánky účastníkům, abyste získali informace o jejich dostupnosti pro data, časy a místa. Dokončete plán, pokud víte (nebo jakmile se rozhodnete) datum, čas a místo schůzky. U telefonních hovorů, konferenčních hovorů a webových schůzí není místo nutné.

Jak mohu přidat meetup do mého kalendáře?

Na meetup , vyhledejte ikonu cloudu pomocí šipky dolů a stáhněte si plán buď do Apple Calendar, Google Calendar, Microsoft Outlook nebo Yahoo! Kalendář.

Můžete změnit nebo upravit a meetup po naplánování?

Ano, Simple Planner nabízí řadu možností. Změny umožňují upravit předmět, datum, čas, místo atd. Změna plánu vám umožňuje zrušit a přeprogramovat meetup pro jiný datum a čas. Zrušení umožňuje zrušit meetup . A požadavek na změny umožňuje účastníkům snadno posunout čas, požádat o jiný čas nebo o jedno z alternativních míst. Pořadatelé mohou žádosti prověřit a schválit.

Budou moji účastníci uloženi do adresáře?

Ano, po naplánování první meetup , váš adresář bude k dispozici pro rychlejší plánování.

Má Simple Planner uložte mé oblíbené místa, abyste usnadnili plánování?

Ano, po naplánování první meetup , zobrazí se vám oblíbená možnost s předchozími místy.

Setkání připomenutí

Jak meetup připomenutí pracují?

Po meetup plán je dokončen, zasíláme emailem připomenutí organizátorovi a účastníkům. Můžeš upravit četnost připomínek, které obdržíte, a také se rozhodnete přijímat připomenutí prostřednictvím SMS / textové zprávy. Ve výchozím nastavení odesíláme jednu připomenutí 24 hodin před a meetup a ještě jednu hodinu předtím.

Plánujte s webovou stránkou

Co je to stránka s profilem Schedule with Me?

Stránka Schedule With Me umožňuje lidem navštívit personalizovaný webový odkaz a naplánovat a meetup s tebou. Můžete například nastavit https://simpleplanner.io / your-name a sdílet odkaz s lidmi. Pak mohou iniciovat plánování a meetup s tebou.

Jak vytvořím stránku Plán se mnou?

Navštivte vaše uživatelský profil , aktualizujte své uživatelské jméno s vybraným názvem Naplánujte se mnou. Pak navštivte Nastavení a zajistěte, aby byla aktivována stránka Plán s vámi. Pak ji začněte sdílet.

Pomoc a podpora

Jak vás mohu kontaktovat ohledně otázek?

Je to snadné kontaktujte nás nebo můžete Napište nám email .

Účet

Proč je registrace vyžadována?

Chceme potvrďte vaši identitu než začneme doručovat pozvánky na schůzky a připomínky účastníkům. To pomáhá zabránit nelegálnímu pozvání na schůzky a spamu.

Jak mohu ověřit svou registraci?

Nejjednodušší je, abyste nám povolil autentizovat vás přes Google, Facebook nebo LinkedIn. To vyžaduje pouze jeden krok. Alternativně můžete poskytněte svou e-mailovou adresu a zašleme vám odkaz, na který kliknete, abychom ověřili svůj účet.